Städfirmor - Massor med städfirmor

Hjälp med flyttstädning - Tänk på detta

Hjälp vid flyttstädning

Definiera först vilken typ av flyttstädning du vill ha hjälp med. Tänk på att normalt inte ingår städning av förråd, garage, balkonger eller fönsterputsning i flyttstädning som offereras av städföretag. Var noggrann med specifikation gällande flyttstädningen. Be dem att göra RUT-avdraget direkt på fakturan så slipper du tänka på detta vid deklarationen eller vänta på återbäringen.

Töm bostaden på alla saker och sopor innan det externa städföretaget kommer och flyttstädar. Töm och stäng av kyl & frys.

Kostnad för flyttstädning

Kostnad för flyttstädning

Priset för flyttstädning varierar ganska mycket och den mindre seriösa eller noggranna företagen är billigast men som så ofta får man vad man betalar för. Normalt kan man säga att en flyttstädning kostar kring 80-120 kr/kvm för små lägenheter och blir billigare per kvadratmeter ju större det blir. För stora lägenheter eller hus kostar flyttstädningen cirka 40-60 kr/kvm.

Städgaranti för flyttstädning

De flesta flyttfirmor erbjuder en städgaranti vid flyttstädning vilket innebär att om köparen eller säljaren skulle reklamera städningen återkommer skulle städföretaget och åtgärdar felen.Allt om bra om städfirmor

Nedan kan du hitta mycket mer om städfirmor, städföretag och städbolag men även kul saker om städtjänster och hemstädning.


Meny - Städfirmor
Till förstasidan på www.stadfirmor.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter