Städfirmor - Massor med städfirmorA--0A-EX - EX - U2-0

Trappstädning

Trappstädning

En väl utförd trappstädning ger en snygg trappuppgång och både boende och besökare får ett varmt välkomnande och ett trevlig uppfattning om fastigheten men sätter också nivån på kvalitéen för den övriga fastigheten.

Trappstädning är någonting som allt fler bostadsrättsföreningar använder sig av. Även hyreshus brukar ha någon firma som kommer och trappstädar om inte någon hyresgäst kan tänka sig att städa trappan i utbyte mot lägre hyra.

Definitionen på trappstädning brukar begränsa sig till att endast innefatta städning av gemensamma trappor i bostadshus. För städning av trappor i bostäder brukar detta ingå i begreppet hemstädning. För städning av trappor i kommersiella fastigheter brukar detta kallas företagsstädning.

H-EX - EX - U2-1

Vem antlitar trappstädare?

Antlita trappstädning

Det finns många olika aktörer som lägger ut trappstädningen på ett externt städföretag. Det är som sagt väldigt vanligt att bostadsföretag och - rättsföreningar anlitar trappstädare men även större fastighetsförvaltare och fastighetsägare lägger ut städningen på specialiserade företag.

Anledningen till att man lägger ut trappstädningen är att det är förhållandevis billigt att låta någon annan ta ansvar för att det städas och blir snyggt vid fasta tider varje vecka.


Allt om bra om städfirmor

Nedan kan du hitta mycket mer om städfirmor, städföretag och städbolag men även kul saker om städtjänster och hemstädning.

I-EX - EX - U2-2J-EX - EX - U2-3


Meny - Städfirmor
Till förstasidan på www.stadfirmor.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter