Städfirmor - Massor med städfirmorA--0A-EX - EX - U2-0

Kul om Butiksstädning

Roligt om butiksstädning

En hel del om kul om städfirmor som erbjuder smidiga butiksstädningar kommer presenteras här.

Det finns många effektiva sätt att städa en butik som är billiga och enkla. Dessutom kommer det dyka upp skojig och dråplig fakta om olika sätt man kan städa på.

Det är alltid bra att känna till en del om butiksstädning när man behöver anlita någon.

För mindre butiker

För mindre butikerAtt skaffa en bra robotdammsugare som startar när butiken har stängt och som dammsuger butiken under kvällen underlättar butiksstädningen mycket. Tänk bara på att det finns risk att larmet registrerar dammsugarroboten så testa detta först.

Fönsterputsmaskin

FönsterputsmaskinEtt bra sätt att alltid har rena fönster och spara in på fönsterputsningen är att skaffa en bra fönsterputsmaskin. Det finns många olika typer och prisnivåer på fönsterputsutrustningar men det gäller att anpassa valet efter behov.

H-EX - EX - U2-1

Våttorka golvet

Våttorka golvetIfall ni använder en robotdamssugare i butiken under natten så räcker det att svabba golvet med en golvmopp på morgonen. Om ni väljer en bra golvmopp går det att få rent golvet på några minuter.

Anlita städbolag

Anlita städbolagAtt anlita ett städbolag kan vara en smidig lösning för den större butiken men tänk på att bara använda vit arbetskraft. För den mindre butiken kan upphandling och administration för butiksstädningen kräva en stor del av tiden relativt arbetstiden det åtgår att städa. Därför kan det vara bättre att avdela en i personalen att sköta butiksstädningen.

H-EX - EX - U2-2

Allt om bra om städfirmor

Nedan kan du hitta mycket mer om städfirmor, städföretag och städbolag men även kul saker om städtjänster och hemstädning.

I-EX - EX - U2-3


Meny - Städfirmor
Till förstasidan på www.stadfirmor.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter